فينگر فود غذايي ساده است و همانگونه که از نام آن پيداست با دست و بدون نياز به ابزارهايي مانند قاشق و چنگال خورده مي شود. فينگر فودها اغلب در مجالس و ميهماني ها به عنوان پيش غذا مورد استفاده قرار مي گيرند و تنوع بسيار بالايي دارند؛ از جمله فينگر فود با سالاو الويه، با کلباس، مرغ و سيب زميني


 


 فينگر فود غذايي است که بدون نياز به قاشق و چنگال يا کارد و به سادگي با دست خورده شده و در مجالس و ميهماني‌ها اغلب به عنوان پيش غذا سرو مي‌شود. منبع اين خوراکي را مي‌توان به آمريکا نسبت داد، زماني که کافه داران آمريکايي تصميم گرفتند غذا‌هاي ساده‌اي به عنوان ميان وعده درست کنند تا به راحتي با دست خورده شوند. پس از آن فينگر فود‌ها در کشور‌هاي غربي توسعه يافتند، تا جايي که امروزه به عنوان غذاي اصلي نيز سرو مي‌شوند.
فينگر فود در فرانسه با عنوان "کاناپه" شناخته مي‌شود، يعني "جايي براي استراحت" و معمولا با يک تکه نان تست نازک پر شده از مواد مختلف درست مي‌شود. اين نوع غذا به مرور زمان در همه جاي دنيا رواج يافت.
فينگر فود در کشور‌هاي آسيايي و به خصوص ايران از قديم الايام با عناوين مختلفي، چون لقمه و قاضي وجود داشته؛ غذا‌هايي نظير انواع کوکو سبزي، سالاد الويه، ته چين مرغ، بادمجان شکم پر، دلمه و. نمونه‌هايي از فينگر فود هستند. در اين مقاله قصد داريم شما را با طرز تهيه چند نوع فينگر فود با خمير يوفکا، سالاد الويه، کالباس، مرغ و سيب زميني آشنا سازيم؛ با ما همراه باشيد.


جهت خريد فينگر فود به صورت اينترنتي کليک کنيد.


1. طرز تهيه فينگر فود با خمير يوفکا و سالاد الويه


اين غذا نوعي سالاد الويه است که در تارت‌هاي تهيه شده از خمير يوفکا قرار گرفته و روي آن با انواع ميوه و سبزيجات تزيين مي‌شود. اين خوراک اغلب در ميهماني‌ها روي ميز اردور قرار گرفته و به عنوان پيش غذا سرو مي‌شود.




اين مقدار مواد براي تهيه 15 تارت مناسب است؛ زمان آماده ساز مواد اوليه حدود 10 دقيقه و زمان پخت حدود 8 دقيقه است.






































مواد لازم
خمير يوفکا1 بسته کوچک معادل 60 گرم
سالاد الويه3/4 فنجان
تخم مرغ2 عدد
شير1 فنجان
بکينگ پودر1/2 قاشق چايخوري
شير1 فنجان
روغن زيتون1/3 فنجان

 


دستور تهيه:




  1. فر را روي حرارت 180 درجه سانتيگراد گرم کنيد.




  2. سه لايه خمير يوفکا را روي هم قرار داده و با يک چاقوي تيز به مربع‌هايي با ابعاد 10×10 سانتيمتر برش بزنيد.



  3. تخم مرغ‌ها را در ظرفي شکسته، شير، بکينگ پودر و روغن زيتون را به تخم مرغ اضافه کرده و خوب هم بزنيد تا با هم مخلوط شوند.

  4. يک لايه خمير يوفکا در ته قالب مافين قرار دهيد و از مايه تخم مرغ روي آن بماليد.

  5. لايه‌هاي بعدي را به همين ترتيب روي لايه‌ي اول قرار داده و با مايه تخم مرغ بپوشانيد.


  6. قالب‌هاي مافين را به مدت 20-15 دقيقه در طبقه وسط فر قرار دهيد تا خمير برشته شود.



  7. اجازه دهيد تارت‌ها خنک شوند و سپس به دقت از قالب خارج کنيد.

  8. 1 قاشق سالاد الويه در تارت قرار دهيد و روي آن را با انبه، انگور ياقوتي و برگ‌هاي ريحان يا هر نوع ميوه دلخواهي به سليقه خود تزيين کنيد.


  9. 2. طرز تهيه فينگر فود با کالباس












































    مواد لازم
    کالباس نگيني خرد شده150 گرم (1.5 فنجان)
    سس مايونز1/2 فنجان
    پياز نگيني خرد شده1/3 فنجان
    کرفس نگيني خرد شده1/3 فنجان
    برگ ريحان خرد شده2 قاشق غذاخوري
    پيازچه نگيني خرد شده1 قاشق غذاخوري
    آبليموي تازه1 قاشق غذاخوري
    پودر فلفل سياه1/8 قاشق چايخوري
    گوجه فرنگي متوسط18 عدد


    دستور تهيه:




  10. سر گوجه فرنگي‌ها را جدا کرده و با يک قاشق درون آن‌ها را خالي کنيد تا پوسته‌اي با ضخامت حدود 3 ميلي متر پيدا کنند.




  11. گوجه فرنگي‌ها را حدود 10 دقيقه به صورت وارونه روي دستمال کاغذي قرار دهيد تا درون آن‌ها خشک شود.




  12. همه مواد را در کاسه‌اي با هم مخلوط کرده و حدود 1 قاشق غذاخوري از آن‌را درون هر يک از گوجه فرنگي‌ها بريزيد.



  13. در صورت تمايل کمي پيازچه‌ي خرد شده روي گوجه فرنگي‌ها بريزيد.


  14. 3. طرز تهيه فينگر فود با مرغ




















































    مواد لازم
    سينه مرغ200 گرم
    پياز متوسط1 عدد
    اسفناج50 گرم
    نان پيتا يا لواش2-3 عدد
    سيب زميني 2 عدد
    سس مايونز4-5 قاشق غذاخوري
    آبليمو1 قاشق مرباخوري
    خيار شور نگيني خرد شده150 گرم
    برگ بو3 عدد
    زعفران، نمک، فلفل، زردچوبهبه ميزان لازم
    زرشک و کرهبه ميزان لازم


    دستور تهيه:



  15. پياز را خرد کرده و در کمي روغن تفت دهيد. مرغ را به پياز اضافه کرده و پس از تغيير رنگ مرغ کمي زردچوبه، برگ بو، نمک و فلفل به آن بزنيد. سپس مقداري آب جوش اضافه کرده و فرصت دهيد روي حرارت ملايم بپزد.

  16. پس از اينکه مرغ کاملا پخته شد، مقداري آبليمو به آن اضافه کرده و شعله را خاموش کنيد. پس از سرد شدن مرغ، آن را ريش ريش کنيد و کمي محلول زعفران به آن بزنيد.

  17. سيب زميني‌ها را پوست گرفته، به صورت حلقه‌اي برش بزنيد و با کمي آب بپزيد.

  18. زرشک را پس از شستن در کمي کره تفت داده و مقداري شکر به آن اضافه کنيد.

  19. اسفناج را شسته، خرد کنيد و روي حرارت ملايم قرار دهيد تا آب آن کشيده شده و بپزد. سپس کمي کره و نمک و فلفل به آن اضافه کنيد و روي حرارت ملايم تفت دهيد.

  20. نان لواش را به صورت مستطيلي برش بزنيد، روي آن کمي سس مايونز بماليد. سپس به ترتيب يک لايه مرغ، يک برش سيب زميني، کمي اسفناج، خيار شور و زرشک روي نان قرار دهيد. دوباره مقداري سس مايونز روي مواد ريخته و نان را رول کنيد.

  21. در صورت تمايل کمي هويج پخته‌ي رنده شده يا يک برگ کاهو به مواد اضافه کنيد.


  22. 4. طرز تهيه فينگر فود با سيب زميني












































    مواد لازم
    سيب زميني کوچک12 عدد معادل 550 گرم
    روغن زيتون2 قاشق غذاخوري
    ماست خامه اي1/2 فنجان
    برگ نعناي تازه ي خرد شده2 قاشق غذاخوري
    پيازچه1 قاشق غذاخوري
    کره ذوب شده2 قاشق غذاخوري
    آبليمو1.5 قاشق غذاخوري
    نمک و فلفل سياهاز هر کدام 1/2 قاشق چايخوري
    پنير پارمزان رنده شده2 قاشق غذاخوري


    دستور تهيه:




  23. فر را روي حرارت 450 درجه فارنهايت گرم کنيد.




  24. سيب زميني‌ها را با برس بشوييد تا هرگونه آلودگي از روي پوست آن‌ها پتک شود.




  25. پوست سيب زميني‌ها را کاملا با روغن بپوشانيد.




  26. سيب زميني‌ها را روي کاغذ روغني بچينيد و به مدت 20 دقيقه در فر قرار دهيد تا بپزند.




  27. سيب زميني‌ها را از فر خارج کرده و 20 دقيقه فرصت دهيد تا خنک شوند.




  28. سيب زميني‌ها را با يک چاقوي تيز به دقت از وسط به دو نيم تقسيم کنيد.




  29. با يک قاشق داخل سيب زميني‌ها را خارج کنيد تا فقط يک پوسته نازک از آن باقي بماند.




  30. سيب زميني‌هاي خارج کرده را له کنيد و با ماست خامه‌اي، پيازچه، نعنا، کره، آبليمو، نمک و فلفل مخلوط کنيد.




  31. پوسته‌هاي سيب زميني را با مواد پر کنيد و روي هر يک از آن‌ها کمي پنير پارمزان بريزيد.




  32. کمي پيازچه خرد شده روي آن‌ها بپاشيد و به مدت 2 دقيقه در فر قرار دهيد، شعله‌ي بالاي فر را روشن کنيد تا پنير ذوب شده و طلايي شود.




  33. به دليل طبخ آسان و سريع فينگرفود‌ها، باعث شده با گذشت زمان در انواع منو‌هاي غذايي، جايگاه ويژه‌اي پيدا کنند. اين نوع غذا‌هاي ساده مي‌توانند بهترين انتخاب براي ميهماني‌ها و دورهمي‌هاي دوستانه باشند و به عنوان پيش غذاي يک ميهماني مجلل مانند عروسي سرو شوند. فينگرفود‌ها همچنين انتخاب مناسبي براي منوي غذايي مهد کودک‌ها هستند.




منبع:


https://setare.com/


مشخصات

  • جهت مشاهده منبع اصلی این مطلب کلیک کنید
  • کلمات کلیدی منبع : قاشق ,کنيد ,فينگر ,دهيد ,تهيه ,کرده ,قرار دهيد ,تهيه فينگر ,اضافه کرده ,گوجه فرنگي‌ها ,شده2 قاشق ,گوجه فرنگي‌ها بريزيد
  • در صورتی که این صفحه دارای محتوای مجرمانه است یا درخواست حذف آن را دارید لطفا گزارش دهید.

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

کالا نیو تولید وایت برد با کیفیت بالا لندن ربات تلگرام سیما فیلم گیوه کلاش قیمت شیشه سکوریت,قیمت درب اتوماتیک شیشه ای Cassandra Abidzar دوش هوا- قيمت پرده هوا- خريد پرده هوا