فينگر فود غذايي ساده است و همانگونه که از نام آن پيداست با دست و بدون نياز به ابزارهايي مانند قاشق و چنگال خورده مي شود. فينگر فودها اغلب در مجالس و ميهماني ها به عنوان پيش غذا مورد استفاده قرار مي گيرند و تنوع بسيار بالايي دارند؛ از جمله فينگر فود با سالاو الويه، با کلباس، مرغ و سيب زميني
فينگر فود غذايي است که بدون نياز به قاشق و چنگال يا کارد و به سادگي با دست خورده شده و در مجالس و ميهمانيها اغلب به عنوان پيش غذا سرو ميشود. منبع اين خوراکي را ميتوان به آمريکا نسبت داد، زماني که کافه داران آمريکايي تصميم گرفتند غذاهاي سادهاي به عنوان ميان وعده درست کنند تا به راحتي با دست خورده شوند. پس از آن فينگر فودها در کشورهاي غربي توسعه يافتند، تا جايي که امروزه به عنوان غذاي اصلي نيز سرو ميشوند.
فينگر فود در فرانسه با عنوان "کاناپه" شناخته ميشود، يعني "جايي براي استراحت" و معمولا با يک تکه نان تست نازک پر شده از مواد مختلف درست ميشود. اين نوع غذا به مرور زمان در همه جاي دنيا رواج يافت.
فينگر فود در کشورهاي آسيايي و به خصوص ايران از قديم الايام با عناوين مختلفي، چون لقمه و قاضي وجود داشته؛ غذاهايي نظير انواع کوکو سبزي، سالاد الويه، ته چين مرغ، بادمجان شکم پر، دلمه و. نمونههايي از فينگر فود هستند. در اين مقاله قصد داريم شما را با طرز تهيه چند نوع فينگر فود با خمير يوفکا، سالاد الويه، کالباس، مرغ و سيب زميني آشنا سازيم؛ با ما همراه باشيد.
جهت خريد فينگر فود به صورت اينترنتي کليک کنيد.
اين غذا نوعي سالاد الويه است که در تارتهاي تهيه شده از خمير يوفکا قرار گرفته و روي آن با انواع ميوه و سبزيجات تزيين ميشود. اين خوراک اغلب در ميهمانيها روي ميز اردور قرار گرفته و به عنوان پيش غذا سرو ميشود.
اين مقدار مواد براي تهيه 15 تارت مناسب است؛ زمان آماده ساز مواد اوليه حدود 10 دقيقه و زمان پخت حدود 8 دقيقه است.
مواد لازم | |
خمير يوفکا | 1 بسته کوچک معادل 60 گرم |
سالاد الويه | 3/4 فنجان |
تخم مرغ | 2 عدد |
شير | 1 فنجان |
بکينگ پودر | 1/2 قاشق چايخوري |
شير | 1 فنجان |
روغن زيتون | 1/3 فنجان |
دستور تهيه:
فر را روي حرارت 180 درجه سانتيگراد گرم کنيد.
سه لايه خمير يوفکا را روي هم قرار داده و با يک چاقوي تيز به مربعهايي با ابعاد 10×10 سانتيمتر برش بزنيد.
قالبهاي مافين را به مدت 20-15 دقيقه در طبقه وسط فر قرار دهيد تا خمير برشته شود.
مواد لازم | |
کالباس نگيني خرد شده | 150 گرم (1.5 فنجان) |
سس مايونز | 1/2 فنجان |
پياز نگيني خرد شده | 1/3 فنجان |
کرفس نگيني خرد شده | 1/3 فنجان |
برگ ريحان خرد شده | 2 قاشق غذاخوري |
پيازچه نگيني خرد شده | 1 قاشق غذاخوري |
آبليموي تازه | 1 قاشق غذاخوري |
پودر فلفل سياه | 1/8 قاشق چايخوري |
گوجه فرنگي متوسط | 18 عدد |
دستور تهيه:
سر گوجه فرنگيها را جدا کرده و با يک قاشق درون آنها را خالي کنيد تا پوستهاي با ضخامت حدود 3 ميلي متر پيدا کنند.
گوجه فرنگيها را حدود 10 دقيقه به صورت وارونه روي دستمال کاغذي قرار دهيد تا درون آنها خشک شود.
همه مواد را در کاسهاي با هم مخلوط کرده و حدود 1 قاشق غذاخوري از آنرا درون هر يک از گوجه فرنگيها بريزيد.
مواد لازم | |
سينه مرغ | 200 گرم |
پياز متوسط | 1 عدد |
اسفناج | 50 گرم |
نان پيتا يا لواش | 2-3 عدد |
سيب زميني | 2 عدد |
سس مايونز | 4-5 قاشق غذاخوري |
آبليمو | 1 قاشق مرباخوري |
خيار شور نگيني خرد شده | 150 گرم |
برگ بو | 3 عدد |
زعفران، نمک، فلفل، زردچوبه | به ميزان لازم |
زرشک و کره | به ميزان لازم |
دستور تهيه:
مواد لازم | |
سيب زميني کوچک | 12 عدد معادل 550 گرم |
روغن زيتون | 2 قاشق غذاخوري |
ماست خامه اي | 1/2 فنجان |
برگ نعناي تازه ي خرد شده | 2 قاشق غذاخوري |
پيازچه | 1 قاشق غذاخوري |
کره ذوب شده | 2 قاشق غذاخوري |
آبليمو | 1.5 قاشق غذاخوري |
نمک و فلفل سياه | از هر کدام 1/2 قاشق چايخوري |
پنير پارمزان رنده شده | 2 قاشق غذاخوري |
دستور تهيه:
فر را روي حرارت 450 درجه فارنهايت گرم کنيد.
سيب زمينيها را با برس بشوييد تا هرگونه آلودگي از روي پوست آنها پتک شود.
پوست سيب زمينيها را کاملا با روغن بپوشانيد.
سيب زمينيها را روي کاغذ روغني بچينيد و به مدت 20 دقيقه در فر قرار دهيد تا بپزند.
سيب زمينيها را از فر خارج کرده و 20 دقيقه فرصت دهيد تا خنک شوند.
سيب زمينيها را با يک چاقوي تيز به دقت از وسط به دو نيم تقسيم کنيد.
با يک قاشق داخل سيب زمينيها را خارج کنيد تا فقط يک پوسته نازک از آن باقي بماند.
سيب زمينيهاي خارج کرده را له کنيد و با ماست خامهاي، پيازچه، نعنا، کره، آبليمو، نمک و فلفل مخلوط کنيد.
پوستههاي سيب زميني را با مواد پر کنيد و روي هر يک از آنها کمي پنير پارمزان بريزيد.
کمي پيازچه خرد شده روي آنها بپاشيد و به مدت 2 دقيقه در فر قرار دهيد، شعلهي بالاي فر را روشن کنيد تا پنير ذوب شده و طلايي شود.
به دليل طبخ آسان و سريع فينگرفودها، باعث شده با گذشت زمان در انواع منوهاي غذايي، جايگاه ويژهاي پيدا کنند. اين نوع غذاهاي ساده ميتوانند بهترين انتخاب براي ميهمانيها و دورهميهاي دوستانه باشند و به عنوان پيش غذاي يک ميهماني مجلل مانند عروسي سرو شوند. فينگرفودها همچنين انتخاب مناسبي براي منوي غذايي مهد کودکها هستند.
منبع:
درباره این سایت