اتحادخبر: فرض کنيد ميخواهيم يک کيک تولد عالي درست کنيم، اگر بتوانيم يک کيک ساده و اسفنجي را خوب بپزيم، تقريباً نصفه بيشتر راه را رفتهايم. کلا پايه اکثر کيکهايي که حرفهاي درست و تزيين شدهاند، يک کيک ساده اسفنجي است. شايد تکراري باشد ولي دوباره طرز تهيه آن را مرور ميکنيم.
اتحادخبر: فرض کنيد ميخواهيم يک کيک تولد عالي درست کنيم، اگر بتوانيم يک کيک ساده و اسفنجي را خوب بپزيم، تقريباً نصفه بيشتر راه را رفتهايم. کلا پايه اکثر کيکهايي که حرفهاي درست و تزيين شدهاند، يک کيک ساده اسفنجي است. شايد تکراري باشد ولي دوباره طرز تهيه آن را مرور ميکنيم.
جهت سفارش کيک تولد مي توانيد دنکوک را در گوگل سرچ کنيد و انواع کيک هاي تولد زيباي آن را ببينيد و سپس به صورت اينترنتي سفارش دهيد.
مواد لازم
طرز تهيه:
1. ابتدا زردهها و سفيده تخممرغها را از هم جدا کنيد. سفيدهها را با همزن برقي خوب بزنيد تا فرم گرفته، سفيد شود تا از ظرف نريزد، سپس آن را در يخچال بگذاريد.
2. فر را با دماي 180 درجه سانتي گراد روشن کنيد. زردهها را در يک ظرف مناسب با شکر و وانيل خوب هم بزنيد تا سفيد و کشدار شود. حالا کمکم به آن روغن و شير را اضافه کنيد و به هم زدن ادامه دهيد.
3. در يک ظرف آرد و بيکينگپودر را با هم مخلوط کرده و دو بار آنها را الک کنيد، سپس آن را به مخلوط زرده اضافه کنيد. در انتها سفيده را هم به مواد اضافه کنيد. مواد را به حالت دوراني هم بزنيد. دقت کنيد که مواد را در يک جهت هم بزنيد تا کيک به خوبي پف کند.
4. مايه کيک را داخل قالب مورد نظرتان که قبلاً چرب کردهايد بريزيد و آن را در فر به مدت 45 دقيقه قرار دهيد تا کيک بپزد.
5. بعدازآنکه کيک آماده شد، آن را از فر درآوريد و صبر کنيد تا کمي خنک شود، سپس آن را از قالب درآوريد. بعدازآنکه کيک خنک شد، آن را از عرض به دو قسمت تقسيم کنيد. روي يک لايه را با خامه بپوشانيد، سپس لايه ديگر را روي آن قرار داده و آن را هم با خامه بپوشانيد. کيک را با ميوه دلخواه، تکههاي شکلات و در صورت تمايل شکلات سفيد آب شده تزيين کنيد.
نکته: تخممرغ و شير بايد به دماي محيط رسيده باشند.
منبع:
درباره این سایت