با توجه به فراگير شدن راهاندازي فست فود و فينگر فود و رقابتي شدن آن، بهتر است قبل از اقدام به راهاندازي، تحقيقات لازم در اين زمينه انجام شود و در صورت امکان از تجربهي کساني که در اين شغل فعاليت دارند هم، استفاده شود. همچنين ميتوان در رويدادهايي که مربوط به راه اندازي فست فود هم هستند، شرکت کرد تا متوجه شد که چه کارهايي پر منفعت و چه کارهايي بيفايده هستند. حتي ميتوان با افرادي که در اين زمينه موفق نبودهاند و يا شکست خوردهاند هم صحبت کرد و نسبت به علل شکست آنها هم اطلاعات به دست آورد و آن اشتباهات را تکرار نکرد. شرکت در گفتگوهاي آنلاين در اين زمينه هم ميتواند مفيد باشد زيرا ميتوان از مشتريان و کاربران نياز سنجي کرد. داشتن اطلاعات کافي در مورد يک کسب و کار در رسيدن به بازار هدف بسيار مهم است.
مکان راه اندازي فست فود
در منطقهاي که قرار است فست فود راهاندازي شود بايد مشخص گردد که مشتريان آن منطقه تا چه حد امکان خريد دارند و قيمت در نظر گرفته شده براي محصولات چقدر براي مشتريان آن محدوده معقول و مناسب است. بهتر است در مورد مکانهاي پرتردد و بالقوه هم تحقيق شود و اگر قرار است راهاندازي فست فود در حاشيه شهر انجام شود، بهتر است چه جاذبههايي وجود داشته باشد که مشتريان جذب شوند و تمايل به خريد داشته باشند.
راه اندازي فست فود را از کوچک به بزرگ شروع کنيد
هر انساني داراي آرزوهاي بزرگ است و در تلاش براي تحقق اين آرزوهاست، اما نبايد فراموش کرد که براي تحقق آرزوهاي بزرگ بايد از مراحل ابتدايي و به صورت کوچک شروع کرد. ممکن است همه در ابتداي راهاندازي فست فود به يک پيشخوان بزرگ و همين طور داشتن يک رستوران زنجيرهاي فکر کنند، اما شروع کردن کار از مراحل ابتدايي و کوچک بهتر است و مزيتهايي دارد؛ در ابتدا با همهي مشکلات و کم و کاستيها در اين زمينه آشنا شد و هنگام شروع کار با وسعت بيشتر، آنها را تکرار نکرد. مورد بعدي اينکه اين امکان وجود دارد که با انتظارات و خواستههاي مشتريان آشنا و براي توسعه کسب و کار آنها را در نظر گرفت.
نوشتن طرح کسب و کار قبل از راه اندازي فست فود
براي شروع يک کسب و کار جديد بهتر است بيزنس مدل و بيزينس پلن هم در نظر گرفته شود. اين مدلها باعث بهبود روند کار و بهينه سازي آن ميشوند. در واقع با داشتن اين مدلها فکر کردن به ادامهي روند کار و تمامي مسائل و مشکلاتي که ممکن است در ادامه ايجاد شود، راحتتر است. مزيت اين کار اين است که اگر قصد جذب شريک و يا سرمايه گذار وجود داشته باشد با اين مدلها ميتوان به راحتي برنامهي آينده را پيش رو داشت و شريک و سرمايهگذار را متقاعد کرد.
جست و جوي سرمايه براي شروع کار
همهي کارها از ابتدا به سرمايه آنچناني و يا وجود سرمايه گذار نياز ندارند؛ مخصوصا وقتي کسب و کار کوچک باشد. در اين حالت ميتوان کار را با يک وام کوچک شروع کرد. اگر در همان ابتدا هم به سرمايه نياز بود ميتوان از طرح کسب و کار براي درخواست وام و برنامههاي سرمايه گذاري استفاده کرد. سرمايه گذاران و وام دهندگان حق دارند همه چيز را در مورد ايدهي تجاري که قرار است بر روي آن سرمايگذاري کنند، بدانند. بهتر است تجهيزات ضروري خريداري شود و از خريد اضافي پرهيز گردد. تجهيزات آشپزخانه اولين چيزي است که بايد در نظر گرفته شود.
حواستان به قوانين و استانداردها باشد
علاوه بر راهاندازي فست فود براي راهاندازي هر کسب و کار ديگري نيز بايد اصول و قوانين آن کسب و کار در نظر گرفته شود که ميتوان ثبت مجموعه و شرکت، دريافت مجوزات قانوني، قوانين مربوط به کارکنان تا قوانين بهداشت غذايي، و قوانين جديد مثل استعمال دخانيات و. را نام برد. درک و رعايت قوانين و مقررات و اامات قانوني، بر موفقيت يک فست فود و رستوران تاثير زيادي دارد.
منبع:
درباره این سایت