فينگرفود معاني متعددي نظير:غذاي انگشتي، غذاي لقمه اي، لقمه هاي کوچک و. دارد.حتما شما نيز در جشن ها، سمينارها، عروسي يا تولد طعم فينگرفود ها را چشيده ايد و طرفدار پروپاقرص آن شده ايد.عده اي فکر مي کنند فينگرفود غذايي جديد است ولي اينطور نيست.فينگرفود قبلا نيز به صورت نان و پنير و سبزي، نان و پنير و گوجه، انواع کوکوها و وجود داشت که امروزه به صورت فينگرفود سرو مي شود.


دو نکته مهم وجود دارد اول اينکه خلاقيت موجود در غذاهاي ايراني و اضافه شدن انواع ديگري از غذاهاي ساير کشورها و چينش آنان کنارهم فينگرفودها را در زمره ي پرطرفدارترين غذاها قرار داده است.
 
در هنگام خريد فينگر فود بهتر است موارد زير رعايت شود:
فينگرفودهاي گرم که بهتر است در همان محل آماده شوند و سرو آمها در ظروف ويژه بسيار شيک خواهد بود.نظير: کباب مغولي،روماکي،کنتاکي،اسپايسي تايلندي و.
فينگرفودهاي سرد که در يخچال نگه داري مي شوند و براي مهماني هاي کوچک تهيه مي شوند. عبارتست از: تارت الويه، کاناپ کوکو،والوان و
Sea food فينگرفود دريايي: اين نوع فينگرفود از انواع سوشي، ماهي، ميگو و . تهيه مي شود.اين نوع غذاها سليقه اي است ولي طرفداران بسياري دارد.
اينکه براي چه مراسمي از کدام نوع فينگرفود استفاده کنيم براي اکثريتمان حائز اهميت است.در کل محدوديت خاصي براي اين موضوع وجود ندارد. اغلب براي مهماني هايي که امکان تهيه فينگرفود گرم ندارند از فينگرفود سرد استفاده مي شود.در فصل هاي سرد سال فينگرفودهاي گرم طرفداران بيشتري دارند.
فينگرفود در لغت به معني غذاي انگشتي است و اصطلاحا در اندازه هاي کوچک به اندازه بند انگشت، ميان وعده و. سرو مي شوند.
اسم گذاري فينگرفود
دليل نامگذاري آن اين است که ميتوان به راحتي با دست آن را ميل نمود.
طرز ميل کردن فيگرفود
اين نوع غذا نقطه مقابل غذاهاي چرب و سنگين و پرکالري قرار مي گيرد و با چاقو و چنگال سرو مي شود.
در کشورهاي غربي فينگر فود به عنوان پيش غذا استفاده مي شود.
در کشورهاي غربي فينگرفودها در عروسي ها، جشن ها، تولدها و نامزدي ها از طرفداران بسياري برخوردارند.
پس از تهيه آنها در سيني هاي بزرگ و در مهماني ها سرو مي کنند.
انواع فينگرفود
رول سوسيس،سوسيس سيخي، قطعات کوچک گوشت، سموسه،سيخ پنير و زيتون، نان پيتا،ساندويچ پيتزا و. در زمره ي فينگرفودها قرار مي گيرند.
همه مان به نحوي اسم فينگرفود به گوشمان خورده است يا در مهماني ها، عروسي ها و مجالس مختلف رو به رو شده ايم.
همان طور که ميدانيم فينگرفود به معني غذاي انگشتي مي باشد. 
اگر در جستجوي گوگل عبارت What IS FINGERFOOD را جستجو کنيم پاسخي ساده خواهيم يافت:
Food served in such a form and style that it can conviwntly be eaten wih the fingers
فروشگاه اينترنتي خانه فينگرفود
جواب ساده ي گوگل به اين معني است که فينگرفود غذايي است که بتوان به راحتي با انگشت و بدون استفاده از قاشق يا چنگال ميل کرد.
عده اي مي گويند در گذشته چون قاشق و چنگال وجود نداشته است با دست و انگشتان غذا مي خوردند و از زمان هاي گذشته وجود داشته است.
در سال 1319 با تاسيس کافه هايي کوچک در نواحي مختلف آمريکا صاحبان اين کافه ها تصميم گرفتند که غذاهاي ساده اي را براي مشتريانشان آماده کنند تا آسان تهيه شود و حالت ميان وعده هم داشته باشد.
آنان ترجيح دادند غذاهايي را تهيه کنند که به راحتي و با دست خورده شود.
با گذشت زمان فينگرفودها در کشورهاي غربي جايگاه ويژه اي پيدا کرد که حتي به عنوان غذاي اصلي هم سرو مي شود.
مردم فرانسه از کلمه canapé به جاي فينگرفود استفاده مي کنند. کاناپه يعني جايي براي استراحت.
کاناپه عمدتا متشکل از يک قطعه نان تست شده يا سرخ شده است که روي آن با مواد مختلف پر شده است.غذايي که روي نان استراحت مي کند!!
با گذشت زمان کاناپه واژه اي شد که به غذاهاي کوچک که در مهماني ها سرو ميشد تعلق مي گرفت.
فينگرفود چيست؟
در تمام کشورهاي آسيايي از جمله ايران از زمان هاي قديم فينگرفودها با نام هاي مختلف وجود داشته اند.
غذاهايي نظير کوکو، بادمجان شکم پر، لقمه هاي الويه يا ته چين مرغ از نمونه هايي هستند که در بين غذاهاي ايراني جايگاه خوبي هم دارند.
 
فينگرفودها به دليل دارابودن نکات مثبت،هرروز در مهماني ها و منوهاي غذايي جايگاه بهتري پيدا ميکنند.براي مثال فينگرفود بهترين گزينه براي مهماني هاي دوستانه است.همچنين بهترين گزينه براي مهماني هاي مجلل مانند عروسي، مهماني هاي سلف سرويسي و مهماني هاي مهد کودک است.
طرز تهيه انواع فينگرفود
در ادامه طرز تهيه 5 نوع فينگرفود را به شما خواهيم آموخت.
کباب تند آسيايي
اين نوع پيش غذا يکي از پيش غذاهاي مفيد است و مي توانيد در بيست دقيقه تهيه کنيد.لازم به ذکر است پيازچه موجود در اين غذا ميبايست به 24قسمت مساوي تقسيم شود.


مواد لازم براي 12 نفر
شکر قهوه اي: 1 قاشق غذاخوري
آب ليمو تازه: 2 قاشق غذاخوري
سس سويا: 1 قاشق غذاخوري
گوشت:12 قطعه مساوي
روغن زيتون:2 قاشق غذاخوري
پيازچه:3 عدد
سرکه: به مقدار لازم
ادويه کاري: به مقدار لازم
آب نمک:به مقدار لازم


براي درست کردن اين کباب آب ليمو و روغن زيتون و سس سويا و شکر را در ظرفي مناسب با هم مخلوط مي کنيم و پس از آن تکه هاي گوشت را به اين مخلوط اضافه مي کنيم.سپس 20 دقيقه گوشت را که با مواد ترکيب کرديم گوشه اي مي گذاريم تا به خوبي جذب گوشت شوند. مي توانيد اين امر را از شب قبل نيز انجام دهيد.
در مرحله بعدي تابه را روي شعله گاز قرار دهيد تا کاملا داغ شود. پس از آن روغن زيتون را درون تابه مي ريزيم و به گوشت ادويه کاري و آب نمک و سرکه اضافه ميکنيم و قطعات گوشت را درون تابه قرار مي دهيم پس از آن هر قطعه گوشت را به 2 عدد پيازچه ميپيچيم.طوري که دوطرف پيازچه ها از داخل گوشت بيرون زده و پس از آن سيخ هاي چوبي يا في را درون گوشت فرو مي بريم.
گوشت ها را درون قابلمه مي گذاريم و در آن را مي گذاريم.به گونه اي که دو طرف گوشت پخته شود.10 دقيقه زمان لازم است تا به خوبي پخته شود.پس از اينکه پخته شدند آنها را به همراه سيخ في يا چوبي در ظرفي مناسب قرار مي دهيم و آنها را با برگ پيازچه تزيين ميکنيم.پس از ان آب نمک و سرکه جوشيده شده را بر روي گوشت ها ميريزيم و دو دقيقه درون ظرفي مناسب مي جوشانيم.
دلمه قارچ
اين پيش غذا بسيار خوشمزه و مقوي بوده و مي توانيد به عنوان غذاي اصلي نيز ميل کنيد.مي توانيد درون آن را با هرچيزي که ميخواهيد پر کنيد.طرز تهيه دلمه قارچ مانند قارچ شکم پر است.
طرز تهيه دلمه قارچ
ابتدا درون قارچ ها را خالي مي کنيم سپس با هر نوع مواد دلخواهي درون قارچ ها را پر مي کنيم.


طرز تهيه دلمه قارچ
ابتدا درون قارچ ها را خالي مي کنيم، پس از ان با هر نوع ماده دلخواهمان درونشان را پر ميکنيم.
مي توان از موادي که درون ماکاروني هم استفاده ميشود براي پر کردن قارچ ها استفاده کرد.توجه کنيد اين مواد براي تهيه دلمه قارچ ميبايست خشک تر باشد.پس از اين که درون قارچ ها را پر کرديد آنها را درون قالب فر قرار مي دهيد.پس از ان روي هرکدام را يک برش پنير پيتزا قرار دهيد و روي برش هاي پنير پيتزا فلفل دلمه اي و .بگذاريد. سپس قارچ ها را 10 دقيقه دون فر بگذاريد.
طرز تهيه رولت گوشت و پنير و قارچ
براي تهيه اين رولت خوش طعم بايد چند لايه نان يوفکا را روي هم قرار داده و روي لايه هاي آن را شير و روغن بماليم ، پس از آن روي نان يوفکا گوشت و قارچ و پنير گودا ميريزيم و نان ها را به خوبي رول مي کنيم.
پس از آماده شدن رولت ها روي آنها شير و روغن ميريزيم و رولت ها را درون يک قالب درون فر مي گذاريم تا رولت ها طلايي شوند.سپس مي توانيد به شکل دلخواهتان برش بزنيد.


منبع:


https://www.asriran.com/


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

فیتنس معرفی کامپیوتر و لب تاپ کلاس ششمی ها اِنَّ مَعَ العُسرِ یُسرا Depressed دنياي اطلاعات کاوش در علوم روز و فناوری های جدید بندبـاز